pátek 1. května 2015

Sephora MicroSmooth Baked Sculpting Trio

Tak za tohle dávám Sephoře velký palec nahoru. Mám ráda multifunkční věci, jsou ideální na cesty a také pro začátečníky, kteří třeba ještě tak dobře nevědí, co s čím kombinovat. Jedná se tedy o zapečené trio, které obsahuje matný bronzer, saténovou tvářenku a nádherný rozjasňovač, který v sobě nemá žádné třpytky, jen spoustu lesku. U nás je dostupný (bohužel) jen ve dvou odstínech a to
02 sassy/medium a 03 tan/sultry. Já vlastním ten světlejší z nich, ale mám v plánu pořídit si i ten tmavší. Věřím, že když s nim budu opatrná, bude fungovat i na mé velmi světlé pleti.
K dostání v Sephoře za 450,-.


Pudry jsou rozděleny do tří stejně velkých částí, které jsou dostatečně velké na to, abyste mohli nabrat bronzer a přitom nezajet štětcem i do rozjasňovače či tvářenky.


Je velmi dobře pigmentovaný, opravdu vám stačí jen malé množství. Textura je velmi jemná, krásně se na plet nanáší a "rozblendí" do ztracena. Myslím, že chápete co tím myslím, prostě se vám nestane, že budete mít čáru na obličeji od bronzeru, ale vše do sebe krásně splyne. Všechny tři odstíny dělají dojem zdravé, zářící pleti.



Toto trio Vám za sebe moc doporučuji. Od té doby co ho mám jsem ho ještě nedala z ruky a ani to nemám v blízké době v plánu.
5/5
Krásný prodloužený víkend, J.

4 komentáře:

  1. Tohle trio se mi moc líbí, ale zatím jsem jej viděla jen na fotkách. Při mé poslední návštěvě Sephory ho ještě neměli, tak jsem jej neomrkla. Ale nepotřebuju ho, mám podobné odstíny v paletce od Urban Decay.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  2. vyzerá to super, a hlavne zo sebou nemusíš ťahať tri veci, ale všetko v jednom :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  3. Mám ho taky a jsem z něj stejně nadšená :) Je skvělé taky na cestování a rozjasňovač používám i jako stíny, mám moc ráda tyhle multifunkční líčidla :)

    OdpovědětVymazat