čtvrtek 26. března 2015

Rimmel ScandalEyes Eye Shadow Paints

Poslední dobou jsem si velmi oblíbila krémové produkty na oči, při ranním spěchu jsou to ideální pomocníci..a navíc, pokud dobře zvolíte, dokážou vydržet celý den! A to je přesně dnešní případ.


Aplikátor je velmi podobný jako mívají lesky na rty. Nabírá ideální množství produktu, abyste nemuseli nanášet barvu několikrát. Já osobně ráda dám jednu vrstvu, přesunu se k druhému oku a potom, když jsou stíny zaschlé, dám vrstvu druhou. Díky tomu barva na oku vynikne jak nejvíc může. K aplikaci používám většinou prsty, přijde mi, že se s nimi pracuje nejlépe. Pokud chci stíny vytáhnou trochu výše do záhybu oka, použiji pevnější syntetický štětec. 
Seženete je v drogériích, kde se vyskytuje Rimmel (což je snad všude), cena cca 130,- 


Konzistence je velmi lehký krém, s velmi bohatou pigmentací a metalickým efektem. Po oku krásně klouže, žádný drhnutí se zde nekoná. Zasychají velmi rychle a potom se jen tak nepustí. Pokud je hodláte nosit půl dne, myslím, že většina lidí se obejde i bez primeru nebo stínu k zafixování. U celodenního nošení bych pro jistotu primer použila proti případnému slévání do ohybu. 


Na závěr tedy mohu říct, že je velmi doporučuji. At už je budete chtít použít jako krémový základ pro pudrové stíny nebo samostatně, udělají vám dobrou službu. Na (doufejme) pomalu nastávající teplé počasí ideální! :)
5/5
J.

2 komentáře:

  1. Vypadají dobře :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych s takovými odstíny vypadala strašně, ale věřím, že Tobě sluší :-).
    Zvu vás všechny do soutěže, ve které můžete vyhrát den se společností YVES ROCHER, BLOGGERKAMI a přidat se k projektu SÁZEJME PRO PLANETU, díky kterému spolu zasadíme stromečky pro výrobu produktů značky YR a pro záchranu přírody :-)!

    OdpovědětVymazat